Hulp bij rouw- en verliesverwerking

 

Het kan zijn dat u een dierbare verloren bent en dat het wellicht lijkt of het u niet lukt om dit een plaats in uw leven te geven. Ondanks alle adviezen van uw omgeving blijft u vastlopen en komt u niet verder. Sommige mensen storten zich na een overlijden juist op werk en merken pas vele tijd later, dat ze eigenlijk niet aan rouwen zijn toegekomen.

Behandeling van deze problematiek richt zich op het opnieuw op gang brengen van het rouwproces. Het onder ogen zien dat er een groot verlies is geleden en u handvatten te geven daar constructief mee (te leren) omgaan. Dit is iets totaal anders dan het verdriet ‘wegpoetsen’. Het verdriet mag er zijn. Het zou wellicht vreemd zijn als dit verdriet er niet was! Tijdens behandeling wil ik u helpen hierin een juiste verhouding te vinden, tussen rouwen en (weer) verder gaan.

Behandeling bij rouw- en verlies bestaat voornamelijk uit IPT (InterPersoonlijkeTherapie) waarbij we ingaan op de rol die de overledene in uw leven heeft gespeeld, maar ook hoe dit gemis meer een plaats te geven en een geslagen gat weer op te vullen. Ook EMDR (Eye Movement Desensitisation and Reprocessing) kan onderdeel zijn van de behandeling.

 

 

 

PSYCHOLOGENPRAKTIJK
BREDA EN WADDINXVEEN:

   Psycholoog Breda en Waddinxveen - Contract met zorgverzekeraarContracten met ALLE zorgverzekeraars

   Psycholoog Breda en Waddinxveen - Direct aanmeldenDirect aanmelden

   Psycholoog Breda en Waddinxveen - Persoonlijke en praktische aanpakPersoonlijke en praktische aanpak

    

   AANMELDEN IN:

   Aanmelden bij Psycholoog Breda - Psychologenpraktijk Peter de kruijf 

   Aanmelden bij Psycholoog Waddinxveen - Psychologenpraktijk Peter de kruijf 

   Actuele wachttijd


   Psycholoog Breda en Waddinxveen - Psychologenpraktijk Peter de kruijf

   GZ-PSYCHOLOOG
   PETER DE KRUIJF

    

   GZ-PSYCHOLOOG
   INEKE JOOSSE

    

   GZ-PSYCHOLOOG
   JACKELIEN HOLLEBRANDSE