U kunt bij Psychologenpraktijk de Kruijf terecht voor klachten zoals:

Waar komen de klachten vandaan?

Soms kan het goed zijn om bij een of meerdere van bovengenoemde problemen contact op te nemen met een psycholoog. Samen probeert u te achterhalen waar uw klachten vandaan komen, waar ze mee te maken hebben of waardoor ze veroorzaakt worden. Ook gaat u samen op zoek naar mogelijkheden om de klachten aan te pakken.

 

Wat doet een psycholoog?

Een psycholoog kijkt mee, houdt u een spiegel voor, leert u technieken aan om bijvoorbeeld op een andere manier te denken, met anderen om te gaan, om anders in uw werk te staan. Een psycholoog kan meekijken in een relatie en ziet wellicht andere verbanden dan u zelf ziet, u zit er namelijk middenin.

 

Samen werken aan uw klachten

Bij psychologenpraktijk De Kruijf doen we steeds alle stappen samen. Ten eerste omdat uzelf weet wat het beste bij u past, ten tweede omdat behandeling alleen kans van slagen heeft als u zelf gemotiveerd bent aan de problematiek te werken. Ten derde omdat u dan zelf het tempo van de behandeling kan bepalen. Zodoende werken we niet aan dingen die u zelf niet ziet zitten.

 

Voor welke klachten kunt u niet bij ons terecht?

Wellicht ook goed om te weten is voor welke klachten u niet bij ons terecht kunt. Hierbij moet u denken aan ernstige alcohol- en/of drugsverslaving of psychoses. Daarnaast bieden we geen relatietherapie, geen hypnose en doen wij géén diagnostiek t.b.v. ADHD en/of autisme. 

 

 

 

Psychologenpraktijk Breda en Waddinxveen

Contracten met ALLE zorgverzekeraars

Direct aanmelden

Persoonlijke en praktische aanpak

Actuele wachttijd

AANMELDEN BREDA

AANMELDEN WADDINXVEEN

Psycholoog Breda + Waddinxveen Peter de Krijf

GZ-PSYCHOLOOG PETER DE KRUIJF

GZ-PSYCHOLOOG INEKE JOOSSE

CONTRACTEN MET ALLE ZORGVERZEKERAARS

FIJNE, VERTROUWDE SFEER

PERSOONLIJKE EN PRAKTISCHE AANPAK

Locatie Breda

Kronenburgwerf 23A

 

AANMELDEN BREDA

Locatie Waddinxveen

Mozartlaan 2-4

Parklaan 118

AANMELDEN WADDINXVEEN