GZ-Psycholoog en Orthopedagoog Ineke Joosse | Psychologenpraktijk de Kruijf

Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

  • Positieve en oplossingsgerichte aanpak
  • Interesse en begrip voor u
  • Persoonsgerichte benadering
  • Open en toegankelijk benadering
  • Veilig en vertrouwd

Ineke Joosse is werkzaam in Waddinxveen op:

  • dinsdag (Mozartlaan, 1e etage)
  • woensdag (Mozartlaan, begane grond) 

 

Behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen

Sinds april 2018 werk ik bij psychologenpraktijk de Kruijf als GZ-Psycholoog en Orthopedagoog in de generalistische basis GGZ.

 

Na mijn studie Orthopedagogiek heb ik jaren bij verschillende instellingen gewerkt met kinderen en jongeren (en hun ouders) met diverse problematiek. Tijdens mijn GZ- opleiding heb ik mijn horizon verbreed en ben ik me ook gaan richten op het behandelen van psychische klachten bij volwassenen. Ik heb ervaring opgedaan met zowel diagnostisch onderzoek als behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende psychische klachten.

 

Minder klachten en blijvende verbetering

Ik vind het belangrijk om tijdens de behandeling een veilige sfeer te creëren waarin cliënten zichzelf kunnen zijn en van waaruit we samen op zoek kunnen gaan naar de beste manier waarop we de klachten kunnen verminderen zodat er blijvende verbetering optreedt. Hierbij maak ik gebruik van verschillende behandelvormen zoals cognitieve gedragstherapie,  EMDR en oplossingsgerichte therapie.

 

Christelijke psycholoog en orthopedagoog Breda en Waddinxveen

Hulpverlenen doe ik vanuit een christelijke levensovertuiging. Ik wil er graag zijn voor mijn medemens of ze nu zelf christen zijn of niet. Ik geloof dat iedereen psychische klachten kan ontwikkelen en wil graag bijdragen aan goede, toegankelijke en persoonsgerichte zorg. Dit betekent dat positiviteit, humor, kijken naar de mogelijkheden van mensen, begrip en interesse in de ander voor mij van groot belang zijn in mijn werk.

 

 

CONTRACTEN MET ALLE ZORGVERZEKERAARS

FIJNE, VERTROUWDE SFEER

PERSOONLIJKE EN PRAKTISCHE AANPAK

Locatie Breda

Kronenburgwerf 23A

 

AANMELDEN BREDA

Locatie Waddinxveen

Mozartlaan 2-4

Parklaan 118

AANMELDEN WADDINXVEEN