eHealth bij Psychologenpraktijk de Kruijf

 

Alvorens, tijdens of na uw behandeling kan uw psycholoog u vragen om ook via e-health aan de slag te gaan met uw psychische problematiek. Via een online omgeving krijgt u uitleg over uw problematiek, kunt u opdrachten doen, krijgt u filmpjes te zien van bv. een expert of lotgenoten, etc. E-health is een manier om uw behandeling te intensiveren en wellicht daarmee ook te versnellen. Vaak zal een ehealth module al ingezet worden terwijl u op de wachtlijst staat zodat u zich alvast kunt verdiepen in uw klachten (bv. bij depressie, burn-out, angst/paniek). Vaak ook wordt ehealth ingezet als ondersteuning van de behandeling (bv. naar burn-out krijgt u een ehealth module met ontspanningsoefeningen of bv. uitleg over slaaphygiëne). Ook kunnen enkele onderdelen van de behandeling, bv. oefeningen als ehealth ingezet worden, zo kunt u bv. de opdracht krijgen voor de volgende keer verschillende gedachteschema's in te vullen in de online module.

 

Op uw eigen tijd en in uw eigen omgeving kunt u zodoende bezig zijn met uw herstelproces. U doet deze opdrachten in een beveiligde webomgeving. Alleen u en uw psycholoog kunnen uw vorderingen volgen. Ook is het zelfs mogelijk via deze omgeving contact te hebben met uw psycholoog over uw opdrachten.

 

Psychologenpraktijk De Kruijf maakt gebruik van therapieland. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een dergelijk traject kunt u dat bij uw psycholoog aangeven. Ook kan het zijn dat uw psycholoog u tijdens de behandeling wijst op de mogelijkheid om via e-health modules (een deel van) uw behandeling, opdrachten e.d. te doen. E-health modules zijn onder andere beschikbaar voor depressie, burn-out, overspanning, angst, ADHD, alcoholproblematiek, ontspanningsoefeningen, zelfbeeld, (omgang met) autisme, gedachteschema's, eenzaamheid, dagstructuur, dwang, etc. 

Online consult(en)

Het is bij ons mogelijk online consulten in te plannen. Uw psycholoog stuurt u dan kort voor de afspraak een uitnodiging via de mail. Dit beeldbellen werkt via Therapieland zodat u zeker weet dat uw gesprek veilig verloopt. De mogelijkheid tot online consulten gebruiken wij meestal als mogelijkheid wanneer een fysieke afspraak niet door kan gaan bv. bij ziekte of zoals onlangs tijden de corona epidemie. Het heeft niet onze voorkeur de gehele behandeling online te doen. 

Psychologenpraktijk Breda en Waddinxveen

Contracten met ALLE zorgverzekeraars

Direct aanmelden

Persoonlijke en praktische aanpak

Actuele wachttijd

AANMELDEN BREDA

AANMELDEN WADDINXVEEN

Psycholoog Breda + Waddinxveen Peter de Krijf

GZ-PSYCHOLOOG PETER DE KRUIJF

GZ-PSYCHOLOOG INEKE JOOSSE

CONTRACTEN MET ALLE ZORGVERZEKERAARS

FIJNE, VERTROUWDE SFEER

PERSOONLIJKE EN PRAKTISCHE AANPAK

Locatie Breda

Kronenburgwerf 23A

 

AANMELDEN BREDA

Locatie Waddinxveen

Mozartlaan 2-4

Parklaan 118

AANMELDEN WADDINXVEEN