eHealth bij Psychologenpraktijk de Kruijf

 

Alvorens, tijdens of na uw behandeling kan uw psycholoog u vragen om ook via e-health aan de slag te gaan met uw psychische problematiek. Via een online omgeving krijgt u uitleg over uw problematiek, kunt u opdrachten doen, krijgt u filmpjes te zien van bv. een expert of lotgenoten, etc. E-health is een manier om uw behandeling te intensiveren en wellicht daarmee ook te versnellen. Vaak zal een ehealth module al ingezet worden terwijl u op de wachtlijst staat zodat u zich alvast kunt verdiepen in uw klachten (bv. bij depressie, burn-out, angst/paniek). Vaak ook wordt ehealth ingezet als ondersteuning van de behandeling (bv. naar burn-out krijgt u een ehealth module met ontspanningsoefeningen of bv. uitleg over slaaphygiëne). Ook kunnen enkele onderdelen van de behandeling, bv. oefeningen als ehealth ingezet worden, zo kunt u bv. de opdracht krijgen voor de volgende keer verschillende gedachteschema's in te vullen in de online module.

 

Op uw eigen tijd en in uw eigen omgeving kunt u zodoende bezig zijn met uw herstelproces. U doet deze opdrachten in een beveiligde webomgeving. Alleen u en uw psycholoog kunnen uw vorderingen volgen. Ook is het zelfs mogelijk via deze omgeving contact te hebben met uw psycholoog over uw opdrachten.

 

Psychologenpraktijk De Kruijf maakt gebruik van therapieland. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een dergelijk traject kunt u dat bij uw psycholoog aangeven. Ook kan het zijn dat uw psycholoog u tijdens de behandeling wijst op de mogelijkheid om via e-health modules (een deel van) uw behandeling, opdrachten e.d. te doen. E-health modules zijn onder andere beschikbaar voor depressie, burn-out, overspanning, angst, ADHD, alcoholproblematiek, ontspanningsoefeningen, zelfbeeld, (omgang met) autisme, gedachteschema's, eenzaamheid, dagstructuur, dwang, etc. 

 

Psychologenpraktijk Breda en Waddinxveen

Contracten met ALLE zorgverzekeraars

Direct aanmelden

Persoonlijke en praktische aanpak

Actuele wachttijd

AANMELDEN BREDA

AANMELDEN WADDINXVEEN

Psycholoog Breda + Waddinxveen Peter de Krijf

GZ-PSYCHOLOOG PETER DE KRUIJF

GZ-PSYCHOLOOG INEKE JOOSSE

CONTRACTEN MET ALLE ZORGVERZEKERAARS

FIJNE, VERTROUWDE SFEER

PERSOONLIJKE EN PRAKTISCHE AANPAK

Locatie Breda

Kronenburgwerf 23A

 

AANMELDEN BREDA

Locatie Waddinxveen

Mozartlaan 2-4

Parklaan 118

AANMELDEN WADDINXVEEN